Twentsche Foodhal

De Twentsche Foodhal vertegenwoordigt een nieuwe culinaire beleving in de regio, waar gastronomie en gezelligheid samenkomen.

Scroll voor meer

Het hart van de foodhal wordt gevormd door de centraal gepositioneerde bar, waardoor een intuïtieve routing ontstaat en er ruimte is voor een gevarieerd aanbod aan zitplaatsen.

[Opgave] concept en interieurontwerp

[Oppervlakte] 850m2 

[Plaats] Enschede

[Fotografie] Melanie Samat 

[Omvang] opdracht 110 projecturen

De Twentsche Foodhal vertegenwoordigt een nieuwe culinaire beleving in de regio, waar gastronomie en gezelligheid samenkomen. Met een uitgestrekte ruimte van 1000 m2 hebben we een verfijnd interieurontwerp gerealiseerd, dat plaats biedt aan 10 keukens, 1 bar en een divers scala aan zitgelegenheden.

Het hart van de foodhal wordt gevormd door de centraal gepositioneerde bar, waardoor een intuïtieve routing ontstaat en er ruimte is voor een gevarieerd aanbod aan zitplaatsen. De indeling zorgt voor een dynamische en uitnodigende omgeving waarin gasten worden aangemoedigd om te verkennen en te genieten van het culinaire aanbod.

Het behoud van het industriële karakter wordt benadrukt door enkele prominente elementen uit de oude fabriek, die naadloos zijn geïntegreerd in het ontwerp. Deze worden gecombineerd met warme materialen zoals vloerkleden, houten meubels en weelderige planten, waardoor een unieke en gastvrije sfeer ontstaat die gasten uitnodigt om te ontspannen en te genieten van hun culinaire ervaring.

Twentsche Foodhal

No items found.
No items found.

Benieuwd wat ik voor jouw interieur kan betekenen?

Plan een meeting

Volgende project

TotaalBed

Klik voor meer